JKS A/S

Danmark

E-mail: morten@jobhub.dk

Om JKS A/S

FRA RINGKØBING TIL RESTEN AF VERDEN

JKS lagde fra land som et mindre skibsværft tæt på Ringkøbing i 1995. I tidens løb har vi udviklet os til en af Danmarks førende vikar- og rekrutteringsvirksomheder. Vi er i dag specialister i at sikre virksomheder kvalificeret arbejdskraft og hjælpe mennesker i arbejde. 

Vi rekrutterer inden for alle brancher og på alle niveauer hos JKS, der består af JKS Staffing og JKS Career. Intet er for stort. Intet er for småt - hvad enten du ønsker et kortvarigt vikarforløb eller som virksomhed er på jagt efter en ny finansdirektør.

Vi tilbyder herunder en række ydelser. JKS Career giver således ikke kun mulighed for effektiv rekruttering af kandidater. De vejleder og rådgiver også alle sider af det moderne arbejdsliv – fra onboarding til outplacement. Det samme gælder JKS Staffing, der ikke kun hjælper med vikarløsninger, men bl.a. tilbyder Try and Hire, som gør det muligt for medarbejdere og arbejdsgivere at se hinanden an, inden der skrives kontrakt.

Søg potentialet

I en verden, hvor alting er under hastig forandring, tror vi ikke det handler om at levere mere af det samme. Vi tror, det handler om at blive bedre og søge potentialet. Det handler om at fokusere på alt det, vi endnu ikke ved, vi kan. Som menneske. Og som virksomhed.

Det er det, som åbner op for nye muligheder. Ny vækst. Og nye veje til at få det bedste frem i alle. Vi – hos JKS – ser det, som vores vigtigste opgave. Nu. Og i fremtiden. 

147 job med JKS A/S