Aquapri Denmark A/S

Kontakt: Dorthe Riise

Danmark

Tlf.: 97732311

E-mail: Dorthe.Riise@aquapri.dk

Om Aquapri Denmark A/S

AquaPri – et familieforetagende

Det hele begyndte i år 1900, da en målbevidst 14-årig ung mand ved navnet Anders Priess besluttede sig for at tage ansvar for sin fremtid og etablere sit eget firma på Glyngøres fiskerihavn.

På grund af Anders' unge alder var det officielt hans mor, der stod registreret som ejer af firmaet, som derfor fik navnet “Priess & Co”.

Anders handlede med fisk, han købte hos de lokale fiskere, hvilket skabte et lidt anspændt forhold til de ældre fiskehandlere. De var ikke glade for konkurrencen. Det oplevede Anders ret tydeligt, da han på et tidspunkt fik én på hovedet og blev smidt i vandet af en konkurrent med bemærkningen: "Vi vil ikke have børn rendende rundt her for at opkøbe vores fisk!"

Men på trods af de bump, det gav ham på sin vej, var Anders fast besluttet på at få succes, og hans virksomhed blomstrede gennem årene.

Som tiden gik, stiftede Anders sin egen familie, og han videregav sin beslutsomhed og sine forretningskompetencer til sine sønner, Henning and Tage. Sønnerne sluttede sig til virksomheden i år 1930, og til sidst overtog de firmaet fra deres far. På det tidspunkt havde Priess & Co. udvidet sit sortiment til mange slags fisk og fiskeprodukter, og i forbindelse med generationsskiftet blev Priess & Co. delt i to separate virksomheder.

1 job med Aquapri Denmark A/S